Útmutató az édesítőkhöz

 

 

 

Kíváncsi, hogy melyik édesítőszer, ami a legjobban megfelel az Ön igényeinek?

 

 

 

Íme egy rövid áttekintés édesítőink tulajdonságairól:

 

 

Sukrin1

Részletes leírásért kattintson a termék képére vagy ide.

 

Pozitívum: 0 kalória. 0 szénhidrát. Természetes eredet és gyártási folyamat.
Egyedi tulajdonságok: ugyanolyan mértékű édesség, konzisztencia, íz és térfogat, mint a cukor.
Édesesség fok: 100% cukornak.
Felhasználási területek:
Bármikor amikor kristálycukrot szeretne használni: bogyók, gyümölcsök, zabkása, joghurt, túró, gabonafélék és hasonlók. Sütés közben nem igényel túl sok cukrot (a recept teljes tartalmának legfeljebb 20% -a).
Hátrány:
Ha túl nagy mennyiségben használják, az íze hűs / fémeshatást kelt. Ha túlzott mennyiséggel sütünk akkor kiszáríthatja és keménnyé teheti az ételt. Nem javasolt nagyobb mennyiségben használni, mint a recept teljes tartalmának 20% -a.
Tippek: Sukrin:1 nagyon jól működik önmagában és más édesítőszerekkel is. Ha a helyettesíteni kívánt cukor mennyisége meghaladja a teljes tartalom 20% -át, keverje össze a Sukrin: 1-et Tagatesse-vel, Stevia-val, FiberSirup-szel vagy bármelyik édesítőszerrel, amivel szeretné. Ha például keverjük a Sukrin-t hagyományos cukorral, fél-fél arányban, még akkor is jó és egészséges csökkentést érünk el.

 

 

Sukrin Gold

Részletes leírásért kattintson a termék képére vagy ide.

 

Pozitívum: Nagyon kevés kalória (8 kcal / 100 g). Természetes eredet és gyártási folyamat.
Egyedi tulajdonságok: A szép, arany színű, a nyelvre olvadó, édesebb, finomabb és gazdagabb ízű, mint az eredeti Sukrin.
Édesesség fok: Ugyanaz, mint a cukor / barna cukor.
Felhasználási területek: Bármikor, ha fehér vagy barna cukrot használna. Tökéletes a bogyók, gabonafélék, zabkása, joghurt, kávé, tea, desszertek és így tovább.
Hátrány: Ha túl nagy mennyiségben használják, az íze hűs / fémeshatást kelt. Ha túlzott mennyiséggel sütünk akkor kiszáríthatja és keménnyé teheti az ételt. Nem javasolt nagyobb mennyiségben használni, mint a recept teljes tartalmának 20% -a.
Tippek: A Sukrin Gold aranyszínű, és szépnek tűnik, ha a túró, a joghurt és a fagylalt fölé szórjuk, vagy a végső szórást/díszítést a sütemények és a desszertek felett.

 

 


Minden jog fenntartva 2019 - 2020 - Humanna.eu