Lépésről lépésre

Lépésről lépésre

Blog bejegyzés

Lépésről lépésre

 

 

Kedves olvasó,Itt fekszem a kórházi ágyon és azon gondolkodom, milyen hosszú utat tettem meg idáig és hogy egy hosszú szakasz záródik / rossz időszakot hagyok most itt / - szó szerint egy darabot itt hagyok magamból a kórházban.

Te is érezted már magad úgy, mintha egy helyben toporognál, nem jutnál egyről a kettőre, valahogy mintha minden összeesküdött volna ellened és csak a rossz dolgokat vonzanád be? Nem latod a kiutat...

Igy éreztem magam egy jó pár évig egy nagyon romboló kapcsolatban, ami lelkileg és anyagilag is a padlóra küldött.
Aztán jött a fordulópont. A sors összehozott azzal az emberrel, aki elindított az úton életem következő szakaszába. Barátok lettünk és ma már üzlettársak is vagyunk.

Ahogy kapcsolatba kerültem ezzel az új élettel, életmódváltással, tudtam, hogy ez az utam, a sorsom beteljesedett. Kis gyermek korom óta a lételemem a másokról való gondoskodás, imádok sütni-főzni (na meg persze enni :-) ) és új recepteken törni a fejem.

Amit ígérhetek, ha velem tartasz: Megosztom Veled minden tapasztalatomat;
őszintén, tabuk nélkül beszélhetünk a fogyás, hízás, evés zavarok árnyoldalairól, a lelki nehézségekről; alternatívát mutatok Neked egy egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez/életre.
A mentorod leszek jóban-rosszban, mert mar látom, azért kellett megélnem a sok rosszat, hogy most így, ezekkel a fontos tapasztalatokkal a hátam mögött utat mutassak a hozzánk - hozzad és hozzám - hasonlóknak. E tapasztalatok nélkül nem lennék hiteles.

Most hétfő, január 7, 2019, 9:36 van. Ma távolították el belőlem a trenázsokat (vér csövek meg zacskók),megkaptam a 6 hétig viselendő szorítóruhát és újra a saját hálóingemben lehetek - ilyen apróságoknak tűnő dolgok nagy boldogságot okoznak jelenleg, mert minden apró lépéssel közelebb kerülök a rég vágyott almomhoz, egyben egyre távolodok az átélt rossz időszaktól.
Ahogy kezdtem a bejegyzést, itt hagyok magamból egy darabot. Egy 18 cm hosszú és xxx cm széles bőr darabot a hasamból.

64 kg-ot fogytam 12 hónap leforgása alatt, ami lelkileg feltöltött, hihetetlen boldogságot hozott az életembe, de a hasamon (lekopogom, hogy csak ott) nyomokat hagyott, mely a múltra, vele együtt pedig a sok rosszra emlékeztetett.
Így szerettem volna ezt magam mögött hagyni.

De erről most ennyi elég is. Úgyis meg fogod ismerni a történetemet, démonjaimat, és azt hiszem, sok mindenben magadra fogsz Te is ismerni.

Ezt a blogot azért kezdtem el írni, hogy segíthessek az olyanokon, akik valamilyen allergiával, intoleranciával rendelkeznek egyes összetevőkkel szemben, vagy csak egyszerűen egészségesebben és tudatosan akarnak táplálkozni. Feladatomnak érzem, hogy megosszam ezt a csodálatos - mert tényleg az - alternatívát azokkal, akik hozzam hasonlóan imádnak enni, élvezni a változatos ételeket, ízeket, de mindezt úgy szeretnék, hogy közben nem híznak / nem küzdenek testsúly problémákkal, ÉS! Egészségesen táplálkoznak.


Recepteket fogtok találni a blogon - amelyeknél szívesen vennem, ha Te is beküldenéd az általad elkészített ételt -, tippeket a különböző alternatív termékek “lelőhelyéről” , érdekes cikkeket a világ minden tájáról a táplálkozás, egészség, gyógyítás-megelőzés (mert hiszem, hogy ez szorosan összefügg az egészséges testi-lelki békénkkel),illetve a tanácsadáson keresztül négyszemközt is tudsz velem levelezni.Köszönöm a figyelmed és már izgatott vagyok, hogy megismerjelek Téged és a Te történetedet.

A megosztást köszönettel vesszük!

Minden jog fenntartva 2019 - Humanna.eu


Minden jog fenntartva 2019 - 2020 - Humanna.eu