Látva a két képet önmagamról büszkeség tölt el.

Látva a két képet önmagamról büszkeség tölt el.

Blog bejegyzés

Látva a két képet önmagamról büszkeség tölt el.

 

 

Látva a két képet önmagamról büszkeség tölt el. Mára eljutottam oda, hogy még a túlsúlyos képemhez is egy pozitív eseményt kapcsolok:

Egy nehéz, keserves és destruktív időszak végét és egy új, reményteli jövő kezdetét jelenti ez a kép számomra.

 

A vékony képemre pillantva pedig eszembe jut az út és az az idő, mialatt lefogytam, ezzel egy időben rendbe jött az életem, új irányt vett, új álmaim, új céljaim lettek. Egy testi-lelki megújuláson, gyógyuláson mentem keresztül. Megtaláltuk egymást a nagy Ő-vel, és az álmomat is megvalósítottam azzal, hogy megalapítva a saját céget, olyan termékek kizárólagos forgalmazója lehetek hazánkban, akik az én életem megmentésében is szerepet játszottak – a termékeikkel. Nem túlzok, amikor a megmentés szót használom, mert bár egyáltalán nem büszkén, de őszintén megvallva a kilátástalanabb helyzetekben bizony nekem is fordultak meg önpusztító gondolatok. De az életszeretet, a család és a remény átsegítettek ezeken a pillanatokon, és aztán rátaláltam a fényre: az egészséges életmódra. Biztos sokan gondolják, hogy közhelyesek és esetlegesen túlzóak az eddigi kijelentéseim, ahogy mások hasonló kijelentései is, de én őszintén, saját tapasztalatból vallom, hogy ahogy rendbe jövünk testileg, a lelkünk is gyógyul. Természetesen nem azt mondom, hogy csak vékonyan érhetjük el ezt a testi-lelki egyensúlyt, illetve harmóniát, nyugalmat, mert sok nő igenis dögös és nagyon feminin egy viszonylag nagyobb súlyfelesleggel is. (Teljesen egészségesnek azonban nem mondhatjuk ezt az állapotot.)

Én azokhoz szólok leginkább, akik az egészséges életmód követői, illetve szeretnének lefogyni, de valahogy nem megy egyedül, nincs meg a kezdő löket, illetve sok, sikertelen fogyókúrán vannak már túl. Nekik szeretnék tiszta szívemből segíteni, így téve őket is boldogabbá, ahogy – többek között – az általunk forgalmazott termékek is tették velem. A kövérséggel járó minden kellemetlenséget, bánatot, fájdalmat ismerve és átélve, hitelesen képviselem az általunk forgalmazott termékeket.

 

Egyél jót, legyél jól! Ez az egyik mottóm.”

 

Amellett, hogy termékeink nem tartalmaznak szintetikus, mesterséges összetevőket, tehát természetesek, még finomak is, így megkönnyítik azok életét, akik meghozzák azt a – bevallom - nehéz döntést, hogy lemondanak az ízfokozók és a finomnak ható, de annál egészségtelenebb ételekről.

 

Minden túlsúlyos lelkitársamat bíztatom, hogy annál jobb döntést nem is hozhatnak, mint hogy elkötelezik magukat az egészséges életmód mellett, és kitartóak és erősek maradnak a kísértésekkel szemben.

2016-ban még dohányoztam, 2017-ben még gluténtartalmú ételeket, húst, tejet, tojást, tehát állati eredetű ételeket fogyasztottam, nagyon kövér és boldogtalan voltam. Aztán döntöttem. Ma vegán, cukor- és gluténmentes életmódot folytatok, nem dohányzom és nagyon boldog vagyok. Csak az elhatározás nehéz. Ahogy magamban elhatároztam magam, meghoztam a változtatásról szóló döntést, izgatottság lett úrrá rajtam; vártam a változásokat, eredményeket. Az életmódváltás mindenki számára más. Van, aki szerencsésebb és hamarabb válik szemmel láthatóvá a súlycsökkenés/formálódás, és van, akinek többet kell küzdenie, mint másoknak, és később jön el a várva várt eredmény. Nektek kívánom, hogy legyetek türelemmel, el fog jönni a várva várt pillanat, amikor a tükörbe nézve saját magatok is látjátok kitartásotok gyümölcsét.

 

Amit én így utólag bánok, az az, hogy nem készítettem magamról minden nap egy képet, hogy egy videó formájában is megoszthassam veletek, hogy a sok, kicsi, láthatatlannak gondolt változás összeségében mindössze 10 hónap leforgása alatt mekkora átalakulást eredményezett. Ezért azt mindenképpen tanácsolnám, hogy – ha nem is minden nap, de – legalább minden 3. nap készítsetek egy képet ugyanabban a ruhában/alsóneműben ugyanazon háttér előtt, hogy megbizonyosodhassatok a munkátok folyamatos gyümölcséről, és megmaradjon a kitartásotok a nehezebb pillanatokban is.

 

Ne értse senki félre, nem akarok senkit a vegán életmódra rábeszélni, ez nem erről szól. Csak megosztottam veletek magamról információkat.
Ezzel a cikkel csakis az egészséges életmódot szeretném hangsúlyozni, mint A Megoldást sok egészségügyi gondra.

 

-        Heni

A megosztást köszönettel vesszük!

Minden jog fenntartva 2019 - Humanna.eu


Minden jog fenntartva 2019 - 2020 - Humanna.eu