Csak A Mentes - Közel hetven kiló mínusz, plusz egy új magyar vállalkozás

Csak A Mentes - Közel hetven kiló mínusz, plusz egy új magyar vállalkozás

Blog bejegyzés

Csak A Mentes - Közel hetven kiló mínusz, plusz egy új magyar vállalkozás

 

Közel hetven kiló mínusz, plusz egy új magyar vállalkozás

 

huManna – Bűntudat nélkül élvezni az édeset

 

Vajon ugyanaz az ember vagy 130 kilósan, mint 60 kilósan?

Csak a ruhaméret lenne más? 

 

Sokakkal volt szerencsém beszélgetni, akiknek gyökeresen megváltoztatta az életét a táplálékallergiák felismerése és a mentes étrend. Ezek a történetek mindnyájunknak segíthetnek, megerősíthetnek. Így nagy örömmel hallgattam Boros-Papp Henrietta, a Biosüsse, Sukrin és Pulsin termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójának szavait, akinek 15 év kellett, hogy megtalálja a negatív énképből fakadó táplálkozási zavarok, hosszan elviselt, rossz párkapcsolatok, az evésbe menekülés, vagy épp rövid távú sikereket hozó diéták után a kiutat. Az áttörést nem egy újabb fogyókúra hozta meg, hanem a döntés az egészségtudatos élet mellett, és egy cukoralternatíva, amivel bárki bűntudat nélkül élvezheti az édeset.    

(Íme az előtte-utána képek)

 

„28 évesen, 130 kilósan, nagyon rossz közérzettel és fizikai tünetekkel, számos eredménytelen orvosi vizsgálaton túl, ahol csak a túlsúlyt találták a vétkesnek, tudtam, hogy a kilók a tünetei, és nem az okozói az állapotomnak.

 

Ekkor édesapám állt elő az ötlettel, hogy menjek el egy minél átfogóbb ételintolerancia vizsgálatra. Az eredmény: cöliákia, tejfehérje- és tojásérzékenység. Azonnal belekezdtem a mentes életbe és olvadtak le a kilók. Végre megismertem, mire vágyik a testem. S felismertem, hogy értékes vagyok, attól függetlenül, hogy a mérleg éppen mit mutat. Világossá vált, hogy minden, amivel rosszat teszek magamnak (bulimia, önsanyargató fogyókúrák, destruktív párkapcsolatok), szó szerint elvesznek belőlem, de nemcsak a kilókból, hanem az egészségemből és a lelkemből is.A harmonikus hétköznapokhoz elfogadó emberekre és a testünket építő ételekre van szükségünk.

 

Édesszájú lévén a palacsintákról, süteményekről sem szerettem volna lemondani.

 

Számos cukorhelyettesítőt kipróbáltam, receptekkel kísérleteztem, mígnem rátaláltam a mentes étrendemnek is megfelelő, mellékízmentes Biosüsse termékekre. Persze önmagában nem elegendő, de az egészségtudatos étkezéshez elengedhetetlen a cukrot egészségesre váltani. Én nemcsak a receptjeim hozzávalóit, hanem a munkámat is lecseréltem. A testi-lelki egyensúllyal önbecsülésem is a helyére került, s onnan egy cég indítása, a kulcs továbbadása már csak elhatározás és kitartó munka kérdése volt csupán.”

 

A termék Heni cukorbeteg édesapjának is segített vércukorszintjének normalizálódásában, melyre még a diabetológusa is felfigyelt. Mivel egyre többen érdeklődtek a titok felől, Heni és testvére, Gergő felvették az anyacéggel a kapcsolatot, akik szívesen nyitottak Magyarország felé. Nekik köszönhetően most már hazánkban is néhány kattintással elérhető többek közt a krémesen csábító Biosüsse Bio mogyorós csokoládékrém, és a hozzáadott cukrot nem tartalmazó Sukrin marcipán mellett a kalória- és szénhidrátmentes bio cukoralternatíva, melyet a cukor- és candidabetegek is teljes biztonsággal fogyaszthatnak. 

 

A cukoralternatíva nem csak szó szerint édesítette meg Heni életét, aki a 100 kilót elérve a sportot is a mindennapjai részévé tette.

 

A cég elindításának, a bio tanúsítványoknak és a webáruház indításának hosszas szervezése közben ismerkedett meg férjével, és máris szervezhette az esküvőjét is. Tudom, kicsit cukormázas a történet, de teljesen természetes, mert a Biosüsse az egyetlen organikus, egészséges és mellékízmentes megoldás a cukor és a mesterséges édesítőszerek helyett.

 

(Forrás.) https://csakamentes.hu/kozel-hetven-kilo-minusz-plusz-egy-uj-magyar-vallalkozas/

A megosztást köszönettel vesszük!

Minden jog fenntartva 2019 - Humanna.eu


Minden jog fenntartva 2019 - 2020 - Humanna.eu